Lycklig!

Ikväll när jag kom hem efter en dag med full rulle känner jag mej så lycklig och priviligerad. Priviligerad som har det så bra på alla sätt. Alla fina människor jag har runt omkring mej; barn, syskon, syskonbarn, bonusson, exman med fru, föräldrar, exsvärföräldrar, släkt och vänner. Jag älskar dem alla. Jag är så tacksam.

Idag startade jag dagen med att hämta upp barnen och Melina för en eftermiddag på Arcusstranden. På vägen dit hann jag som hastigast möta min storasyster (som hade med sej en fin överraskning) och få positiv energi från henne. På Arcus var även min andra syster med Jesper och Linus. Det var så pass varmt att det blev bad ganska direkt. Även varmt i vattnet så baden blev långvariga. Än en gång reflekterar jag över hur mycket de som inte badar går miste om. Så mycket uppfriskande energier man får av att bada. Solade och fikade innan det var dags för hemfärd mot Paddelvägen. Där var middagen klar, grillat kött med goda tillbehör. Vid sextiden schasade jag och barnen iväg Henrik och Anita så att vi kunde barnvakta Erik i fred. När dom väl farit iväg på bio hade vi mysiga timmar i kvällsvärmen. Hammocken var en klar favorit och gåvagnen. Ett bad fick Erik i bassängen på gården också. Farmor och farfar hann komma förbi på snabbvisit. Det var endast efter kvällsgröten som visst missnöje och trötthet visade sej. Tur som var kom föräldrarna hem i rättan tid så jag inte behövde ta läggningen med gråt och protester utan bara behövde ha trevligheterna. Slapp även kvällbajsningen med en hårsmån. Phuu! Avslutade dagen med ett kvällsfika på Roasters med Melina. Skönt att varva ner innan det var dags att åka hem och runda av dagen för att vara pigg och allert fotbollsmorsa i morgon.


Arcusstranden


Nybadad


Lycka!


<3

Kändisar

Var extra uppmärksam vid sekunderna 0.46, 0.47 och 1.21 in i trailern ;)

 


Boktjuven och jag

I natt när jag vaknade och inte kunde somna om direkt tog jag chansen att läsa ut "Boktjuven" av Markus Zusak. Från början när jag läste den hade jag svårt att komma in i berättelsen mycket kanske på grund av att jag bara läste korta stunder. Andra halvan av boken läste jag i längre avsnitt och genast var jag fångad av berättelsen om Liesel Meminger. Det är en gripande skildring av Tyskland under andra världskriget. En oförskönad bild av kriget och om människorna som inte alla tyckte om Führern men inte vågade säga mot. Berättlesen knyts ihop på ett genialiskt sätt av författaren. Utöver misär och elände rymmer boken även humor, värme och glädjen i det lilla. Den lämnar spår hos mej. Rekommenderas varmt!




God natt!

Jo, jag höll mej vaken tills nu. Jag tog ett mag/ryggpass på Inpuls och sen en stund med "Boktjuven" på balkongen. Vinden har lagt sej och det är myggfritt häruppe. Några enstaka förbipasserande bilar som stör tystnaden men annars lugnt. Nu blir det skönt med lite vila. God natt alla fina!

Middag på stranden

Idag efter jobbet plockade jag upp min syster i stan och snabbhandlade, lite mat att grilla, på Willys och styrde kosan mot Lulviken(favoritstranden i år). Där var redan min andra syster med Jesper och Linus samt Henrik, Anita och barnen. Vi satte igång grillen och tog ett dopp. Kallt var det i vattnet idag. Mycket kallare än igår. Vad har hänt?!? Grillade hamburgare och parisare och åt körsbär till efterrätt. Mysigt! Känns kul att hinna med att vara på stranden fast jag jobbar än. Utnyttja dagen fullt ut. Men nu när jag kommit hem är jag trött och vet inte hur jag ska hålla mej vaken tills det är dags att gå o sova. Det är sövande att vara vid havet.









Midsommar i bilder


Jag, mina systrar och mamma <3


Min familj <3








Somrig laxsallad a la Inger(exsvärmor)


Midsommarblomster



Efterrätt


Kubb!

Vinnare!





Midsommarnaglarna


Det blev ett fruktigt och somrigt tema på mina midsommarnaglar. Linnea stod för skapandet. Jag var supernöjd. Tyvärr höll inte melonerna och jordgubbarna för diskning och matlagning mer än en dag. Får nog skaffa diskhandskar till nästa gång...



Midsommardagsbad

Efter den långa sovmorgonen på midsommardagen packade vi badväskan med fika och plockade upp kusinerna Klara och Jesper och körde mot Lulviken. Det var ca tio bilar på parkeringen vilket betyder att det var glest med folk där. Det var sol och varmt men vattnet var något kallare än veckan innan pga högvatten. In mot stan och inlandet syntes tunga regnmoln och åskan mullrade avlägset. Men Lulviken befann sej precis på gränsen till det fina vädret och molnfritt. Blev två uppfriskande dopp innan vi efter 2 1/2 h åkte hem igen.






Midsommar á la Familia

Eftersom jag är någorlunda vuxen eller inte längre tror på knepet att lägga sju sorters blommor under kudden så plockade jag inga blommor. Istället sov vi gott från kl ett till tolv! Totalt elva timmar. Vilken gåva! Kommer inte ihåg när jag sist sov så länge. Men det behövdes. Jag har haft ett konstant underskott på sömn senaste veckorna. Midsommaraftonsdagen var full av upplevelser och intryck. 

Vi började med traditonellt firande i Brändön där stor del av släkten mötte upp. 14 personer totalt. Vi möttes av regn när vi kom men det gjorde inte mycket eftersom vi kunde söka skydd i båthusen. Där bredde vi ut picknickfilten och åt och fikade. När regnet upphörde och solen kikade fram var det dags för spiktävling, dans kring midsommarstång(för modiga ungdomar), godisregn och prat med kännt folk. Efteråt begav vi oss till min syster och dukade upp stor midsommarbuffé. Kubbturnering hann vi också med(mitt lag förlorade). En trevlig middag. När Överkalixborna åkt hemåt var vi rätt så trötta och var nära till sängen när kvällspigga ungdomar önskade ta en båttur på havet. Sagt och gjort, med lånade kläder, följde vi med på en kvällstur runt Sandön. Vi fick en vacker solnedgång och mycket vind i håret. Ett bra avslut på en bra dag. Därefter somnade vi gott och länge.

Tack alla fina för en fin dag!

Fler bilder kommer längre fram i veckan, framförallt på midsommarnaglarna.

 


Lyxstart på midsommarhelgen





Kvällens besök på Prästgatan bjöd på lyx på många sätt. Per Johan tillredde en perfekt Latte med den nya maskinen. Josefin hade bakat en midsommartårta. Vilken överraskning! Och gott! Kan midsommarhelgen börja bättre?!?




Premiär!

Hipp som happ befinner jag mej på Aronsbadet och har precis premiärdoppat mej. Efter lunch packade vi bad och fikapåsen och snabbade oss hit. Det är lagomt med folk och inte alls trångt. Solen värmer men lite frusen är jag efter doppet. Känns inte som att vi blir långvariga här men kul att ha gjort sommarens första besök vid/i poolen.






Ny dag

Vaknade tidigt och kunde inte somna om och tyckte att det var lika bra att börja jobba. Lämnade  barnen djupt sovande. Väntade i alla fall till halv åtta så att det skulle vara öppet på jobbet. Så nu sitter jag här och njuter av att vara ensam på arbetsrummet. Banditrock är på och kreativiteten flödar.

Reflekterar hur mycket energi jag får av att träna. Gårdagskvällens joggingtur sprider fortfarande kraft och jag längtar redan till nästa tur. Jag är inne på att förlänga sträckan nästa gång för jag känner att jag har mer att ge när slingan är över.

Nog med träningstankar, ser fram emot midsommar och ska fira den med nära och kära och god mat. Hoppas på fint väder...En halv dag kvar att jobba dock.

Dags att sätta fart!


Midsommarfin bil


Sådär, nu är bilen tvättad och dammsugen, lagom till midsommar.
Tack Josefin för lån av tvätthall!



Bullar och mjölk är oslagbart!






Önskar doften gick att föra över..


Annorlunda dag

Idag tog jag en dag i hemmet eftersom Linnea mådde dåligt igårkväll. Ville inte att de skulle vara själva hemma. Känns som lite lyx att inte behöva pallra sej iväg till jobbet tidigt på morgonen. Passar på att stryka lite sommarkläder, fundera på midsommarmaten och nu har jag snört ihop en bulldeg så att det finns att ta från frysen, som Elias sa innan han cyklade iväg till sin bästis. Det är helt enkelt vardagslycka att hinna med sånt.
En till fundering jag har är hur mina midsommarnaglar ska se ut. Vilken färg dom ska ha. Linnea har lovat att fixa dom i kväll. Antar att jag kommer att lägga upp resultatet här när det är klart. Stora funderingar och lycka hela dagen!


Redo för sol!

Idag kom mina två nya bikinis som jag beställt på Haléns. Dom satt superbra och jag är över förväntan nöjd. Nu väntar jag bara på värme och sol.







Grå tisdag

Nu tycker jag det räcker med regn. Visst kanske det behövs men nån måtta får det vara. Det förstör mina träningsplaner för veckan också. Känns lite halkigt på Ormberget och gymmet lockar inte. Så nu struntar vi i det här och snor ihop tacos och gör lite tisdagsmys med TV-spel och film.


Vilken helg!

Helgen som gått var den mest maxxade på länge. Det började med fest för en nybliven pensionär ute i Brändön och fortsatte sedan till Inpuls medlemsfest på Terassen på Statt. I Brändön bjöds det på smörgåstårta och bakelser. Det var en trevlig tillställning med utsikt över havet och roligt sällskap. Jag behöver inte vara orolig att "pensionären" inte kommer att njuta av lediga livet för det var en underbar plats att vara på.

Medlemsfesten var också rolig fast på ett annat sätt. Det var kul att se dom man brukar stöta ihop med på gymmet under andra former och i annat än träningskläder. Träffade även nya roliga människor. Fick bla. en av de bästa komplimangerna på väldigt länge. Jag som går i tankarna att byta gym till hösten.

På lördag blev det lunch på Roasters, favoriten just nu, grillad foccacia med skinka och ost. Hann inte hem innan jag blev bjuden på 75-årskalas hos min fd svärfar. Det värmer i  hjärtat att jag räknas in i deras familj fortfarande. En supergod hemgjord tårta bjöds det på. Sen var det bara hem och svida om till partystassen för att bege mej till en regelrätt tjejfest på Östermalm. Sent omsider kom vi oss iväg till Färjan för andra gången denna vecka. Där var det proppfullt med folk varav många kända ansikten. Roligt. Det var inte stor idé att försöka få plats på dansgolvet även om vi provade. Stängningsdags var det bara kvar att ta en repa på Max innan hemfärden.

Jag hann med att sova några timmar före jag hämtade upp barnen på Paddelvägen och styrde kosan mot F21 och Flygets dag/Rix FM festival. Bortsett från matutbudet så var det en otroligt bra tillställning. Det är trots allt häftigt att se de olika flygningarna som piloterna gör. Plus alla häftiga flygplan. Jag är imponerad! Rix FM bjöd på en bra konsert och vi var alla nöjda när vi  for hemåt. Söndagsmiddag bestod, pga utmatting, tre olika rätter från Kinarestaurangen tvärs över gatan. Mums!

Nu börjar energin vara återställd efter allt för lite sömn under helgen. Summerar jag helgen så blir det med orden glädje, gemenskap, positiv energi och livslust!





Ojojoj

Ojojoj, helgen har varit full av aktiviteter men måste låta alla intryck sjunka in innan jag återger den här i bloggen. Måste vila och samla tankarna till i morgon och återkomma. Gör en tidig kväll och hoppas på flera timmars sömn. God natt!





Tänkvärt

"Be a bringer of the Light. For your light can do more than illuminate your own path, your light can be the light which truly lights the world."

/
Neale Donald Walsch





Hoppsan!

Igår hade jag ursprungligen planerat ett längre cykelpass eftersom det skulle vara sol och vindstilla. Då hade jag inte räknat med mina kreativa vänner... Fick ett oemotsånligt erbjudande om en myskväll på BBB. Fort styrde jag om mina planer och dressade upp (rockabilly) för en härlig kväll i solen bland folk. Första stoppet blev på balkongen på Prästgatan. Med solen som strålkastare njöt vi av utsikten över stans tak. Begav oss sedan till "Färjan" där det var fullt med folk. Mycket matgäster var det där och bland dom hittade jag några trevliga arbetskompisar. Vi hade en mysig och rolig kväll. Förvånande varmt var det utomhus också. En Cosmopolitan satt på sin plats. Härligt att starta sommarlivet innan semestern har börjat. Sommaren blir lite längre då. Ser fram emot fler sådana här kvällar, spontanmys.

 





"Lillie & Sussie"











Stilstudie

Fångade precis en maskros som var utblommad och på väg att släppa iväg alla frökapslar. Vacker på sitt sätt och speciell men ändå inte omtyckt av gräsmatteägare.









Non, je ne regrette rien

På samma tema som förra inlägget fortsätter jag med en låt som passar in.
Edith har en speciell röst som man inte glömmer...




Live life with no regrets!

"I leave no trace of wings in the air, but I am glad I have had my flight."
/Rabindranath Tagore




Lev och älska utan ånger. Lev livet fullt ut! Njut av flygturen...
Fastna inte i bitterhet utan låt glädjen och kärleken bära dej uppåt.
Glöm inte ditt sanna jag  och dina drömmar. Flyg!



Ny vecka

I jämförelse med den gångna veckans alla aktiviteter ter sej den här veckan väldigt lugn. Jag har ytterst få inplanerade saker på schemat. Det gör att jag kan lägga in träningpass varje kväll/dag. Har inte sprungit på en vecka nu på grund av värmeböljan. Ska bli skönt att komma ut i skogen igen. Har även tänkt ta ett längre cykelpass under veckan. Plus backstavgång. Trevligt!

På jobbet har det också lugnat ner sej och jag kan i lugn och ro sätta betyg och skriva rapporter. Det är baksidan av lärarjobbet måste jag säga. Inte alltid roligt att betygsätta. Jag har dessutom några ströelever som inte är klara som fortfarande dyker upp... "Sent ska syndaren vakna" ;) :)

Så jag ser nu fram emot en "lugn" vecka.



Grip dagen(värmen)!

Tänkte att vi skulle njuta av värmen så länge den varade och eftersom väderleksrapporterna siade om kallare väder så blev det en andra sväng till stranden för middagsgrill och kvällbad. Vi fick med oss kusinerna Jesper och Linus och hamnade efter många om och men på Lulvikens strand. Solen värmde fortfarande och vatten temperaturen var ok. Startade upp grillen innan badet och lagom när vi badat klart var glöden klar. Blev hamburgare och sen marshmallows till efterrätt. Mmmm. Vilken kväll! Solen sökte sej sakta ner medans vi roade oss.




























En dag på stranden

Efter en välfötjant sovmorgon åkte vi iväg till en av mina favoritstränder, Västra Hamnholmen, med matsäcken packad för att stanna flera timmar. Jag tycker om den stranden för att det finns som flera små stränder och det är inte så folktrångt där. Hoppas att det får förbli så. Kanske dumt av mej att skriva om den här... Underbart väder med varm luft och lite lagomt med vind var det. Blev ganska snart ett dopp i det ljumma grunda vattnet. Jag förundras över att vattnet har hunnit värmas upp så pass att det är skönt att bada. Dock badade vi mest på grundare vatten. Längre ut var det förstås kallare. Jag tänker ofta på hur uppfriskande och energigivande det är att bada och hur de som väljer att inte bada går miste om mycket. Efter lunchen blev det ytterligare bad för en del av oss. Vi begav oss nöjda hemåt vid fyratiden. Vi hade en härlig dag i solen.


Tjuvholmssundet






Strandfynd




Maria Nyckelpiga

 


"Den blomstertid nu kommer..."

Årets skolavslutning var nog den varmaste dagen hittills i år. Vi  började med avtackning på Elias skola och fortsatte sedan till Örnäskyrkan för avslutningar x 2. Jag höll på att flyta bort i den fullsatta kyrkan och hade svårt på att fokusera på diverse tal av rektor och präst. De olika körerna/klasserna sjöng stämningsfullt så tårarna ändå ville smyga fram. Det är nåt visst med skolavslutningar fast det är länge sedan jag själv gick ut skolan. Det är en ljus tid med förväntningar om en skön sommar samtidigt som det är vemodigt att lämna klasskompisar och lärare. Båda barnen byter stadium till hösten och säger hej då till sina fantastiska fröknar. Vi avslutade med lunch på Mamma Mia tillsammans med Henrik, Anita, Eric och farmor Inger. Sen var det inget annat att göra än att ta årets första dopp. Sommarlov! 

 












Best friends forever








Eric vill inte sova




Kram bästa fröken




Snyggbarnen

Examenscupen i bilder

Här kommer ett axplock av bilderna från Hemmingsmark


I väntan på match


Med flaggan i topp


Peptalk i halvlek


I luftlandet











Dags för nästa match.




Morfar i publiken




Tack för en god match!


Luftlandet igen






Nöjd!



"Bli aldrig stor"

...vill jag säga till min dotter, Linnea, som just idag har fyllt 13 år. Det är inte lätt för en mamma att se sin dotter växa upp och bli nästan vuxen, åtminstone ungdom. På väg in i tonåren. Jag vill att hon alltid ska vara min lilla gumma. Mer o mer smyger sej "vuxengrejer" in i hennes liv. Samtidigt är det lite kul att vi kan bytlåna smycken och skor, att hon faktiskt tycker att jag har en OK stil som passar även yngre personer. Jag är tacksam över vår harmoniska relation och allt roligt vi gör tillsammans. Känns rätt bra när hon säger att jag är världens bästa mamma. Hoppas att hon alltid i sitt hjärta kan vara min lilla gumma fast hon ibland hellre är med sina kompisar. Så nånstans är det skönt att tiden har sin gång och barnen står mer och mer på sina egna ben plus att vi kan ha en nära relation. Det är bara för den här mamman att följa med...



Avslutningstältning med 6B

Igår hade Linnea övernattning med klassen. De cyklade ut till F21-stranden på eftermiddagen och slog upp tält och hade studiebesök på F21, grillning och brännboll på schemat. Ett mysigt avslut för klassen som hållt ihop i minst tre år. Nu kommer klassen att delas och splittras åt olika håll. En trevlig kväll även för oss föräldrar. Lite vemodigt känns det allt. Jag har speciellt lärt känna ett par föräldrar mer och det känns som att jag kommer att sakna dom. Nåja jag är oerhört tacksam för att jag hunnit lära känna dom och vi finns ju alla kvar.


En fin utflyktsplats


Välgrillad marshmallows


Inte bara mygg flög i luften






Examenscupen i Hemmingsmark

Jag och Elias firade Sveriges nationaldag på ett utmärkt sätt. Vi begav oss till grannkommunen, Piteå, närmare bestämt Hemmingsmark för Examenscupen i fotboll. Tre spännande matcher blev det varav en var superbra spelat av LFC-killarna. Stolt mamma. Även morfar hann dit och se. I lunchuppehållet hann pojkarna med att ruscha i luftlandet. Om jag bortser från mitt solbrända ansikte och armar var det en kanondag med kanonväder.

Jag måste gå igenom alla flera hundra bilder jag fotade innan jag lägger upp några utvalda...


Klart!

Nu är balkongen stylad till vår belåtenhet. För inte så många hundralappar och med lite fix var det klart. Vi hade invigning av den i dag och åt middag därute. Skönt i sommarvärmen! Känns som att vi fick större lägenhet med ett extra "rum". Här kommer vi att njuta i sommar.


Fleecefiltar från Rusta á 29:-


Dynor och duk från Hemtex


"Grip dagen" från Rusta av alla ställen...


Lyktor, 4 för 100:- på Rusta






Promenad med Timo

I lördags var jag hundvakt åt Timo. Det innebar att jag först gav honom middag och vatten och sen tog honom på långpromenad. Vi promenerade runt sjön och tittade på ankorna i dammen och häggblommorna som slagit ut. Dock var det hård blåst ute så hemvägen blev lite motig i motvinden. Kvällen var i alla fall vacker.







Underbar doft!


Vinden susade i trädkronorna


Förgätmejej hittade vi på Skurholmen


Balkongmakeover pågår

Nu har idén om uppfräschning av balkongen blivit till verklighet. Idag när jag var och fikade med fina vänner på Roasters så nämde jag att jag sett fina rosa sittkuddar på Hemtex men tyckte att de var lite för dyra. Cissi berättar då att hon har en 20% rabattkupong där som går ut idag och att jag kan få använda den. Jippie! Tillsammans gick vi dit och inhandlade kuddarna. Under eftermiddagen gjorde jag kompletterande inköp som pricken över iiet. Jag kommer att publicera bilder från den "nya" balkongen under veckan när allt är på plats och klart. Kan avslöja att jag är riktigt nöjd...




Balkonglycka


Idag åt jag lunch ute på balkongen. Vinden yrde för fullt utanför men på min balkong var det lä så jag kunde njuta av de friska vindarna. De fina penseérna frodas och växer där ute. Äntligen har jag valt rätt sorts blommor för balkongen. Har en lite idé som växer i mitt huvud om att göra ännu mer hemtrevligt där. Med rosa sittdynor och kanske en rosa fleecefilt att bre om benen när det är kyligare. Än så länge är det bara planer men skulle vara roligt att göra mysigt och fint.


Filmtips!

Hinner slänga in ett till inlägg ikväll. Jag såg precis filmen "True grit", en westernfilm som först gjordes 1969. Handlar om en 14-årig flicka som tänker hämnas sin faders mördare. Nu har dom gjort en nyproduktion på den med Jeff Bridges och Matt Damon samt unga Hailee Steinfeld. Den var riktigt bra. Det är länge sedan jag såg en så bra western. Det är inte ofta det kommer ut någon för den delen. Filmen var både spännande, kaxig och ibland lite småkomisk. Allt en bra western behöver. Tänker inte avslöja mer. Rekommenderar den verkligen. Se den!





Värme

Idag kom första varma dagen. Äntligen värme. Åkte ut till Lövskär för att njuta av kvällssolen. Härligt att höra vågskvalpet och doften av hav. Ett sjöfågelpar simmade lite längre ut. Underbart nu när sommaren äntligen är här!




Det var på tiden :)


Livsnjutare!

 

 


Lycka!


Tänk att en portion sushi från Koji´s kan innebära så stor lycka och tillfredställelse. Jag tror nästan att wasabin innehåller något som är beroendeframkallande. Eller så är det dom starka smakerna som gör att man känner sej så nöjd efter en måltid. Sen blir man alldeles lagom mätt och det känns nyttigt. Inte fett direkt. Skulle i så fall vara allt ris (kolhydrater). Jag tror till och med att det är mycket nyttigt, speciellt ingefäran. Jag har inte varit förkyld på hela våren. Senaste åren har mitt sushibehov ökat. Tidigare, innan jag började gilla det, hade jag inte så trevliga erfarenheter av rätten och det har gjort att jag inte velat äta det allt för mycket. Tänk vad jag har gått miste om många goda stunder. Det tar jag igen nu med råge. För övrigt har Koji´s den bästa sushin i stan.


Fisk och skaldjursgryta

I kväll bjuder jag på Fisk och skaldjursgryta. En underbar rätt som är lätt och snabbgjord:

1 purjolök
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 tsk tomatpuré
2 tsk salt
1 1/2 tsk timjan
1 1/2 tsk basilika
2 1/2 dl vitt matlagningsvin
2 fiskbuljongtärningar
3 dl vatten
1 paket saffran
Detta kokas tillsammans i ca 10 min.

2 1/2 dl cremé fraiche
5 dl grädde
Tillsätts och kokas upp. Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Kan förberedas så här långt.

400 g torsk
500 g lax
Tillsätts och kokas färdigt.

150 g räkor
150 g kräftstjärtar
(1 burk musslor)
(1 pkt krabbpinnar)
Tillsätts och värms upp.

Klart!
Servera med bröd och aioli.



Jaa!

Det blev varmare! Kanske inte som i södra delen av Sverige men varmt för att vara senaste tidens temperatur här uppe. Jag kan till och med sitta på balkongen den här tiden på kvällen. Skönt med lite extra lediga dagar den här veckan/helgen. Det har varit mycket på jobbet senaste tiden och jag börjar känna mej sliten. Jag ska njuta av lugnet och har inte mycket inbokat. Kanske rensa garderoben och gamla papper som jag inte behöver längre. Kommer att kännas bra efteråt. Naturligtvis ska jag ägna mej åt träning av olika slag också. Vara ute mycket. Jag har senaste tiden upptäckt att det är skönt att vara ute fast det regnar. Så om inte finvädret håller i sej så gör det inte så mycket. Men jag hoppas ändå på ett soligt och fint veckoslut.

RSS 2.0