Semelkalas

Mums! Årets godaste semlor!


Going home

Idag efter jobbet styr vi kosan mot Vännäsberget. Blir skönt att komma hem. Jag har inte varit hem sen jul och det är lite för länge... Nu ser jag fram emot lite "sportlov", lugnet och frisk luft. Hoppas även på att det finns kvar semlor hos moster...


Vita vidder, nästan som i fjällen. I love it!

Vilken energikick!


Sköna söndag

Vaknade till strålande sol efter sovmorgon. Så efter en god frukost bli det ut på isen och promenera. Dock på ett mer folktomt ställe än igår. Vill njuta av vita vidder, blå himmel och stor sol i mera stillhet idag.


Ice walk

Jag och Gunilla tog en promenad ut till Gråsjälören idag. Efter halva vägen stötte vi på Angeles och hennes familj. Kul! Oj så skönt med lite sol o motion och surr.


Orkidee

Min tokiga orkide har fått för sej att blomma mitt i vintern. Vilken glädje!


Fredagsmys

Igår efter sen arbetsdag stannade jag hos Theo och hans föräldrar och hade aftet work. Det är en sån harmoni kring barn och speciellt kring Theo. Så mysig.
Skön start på helgen.


Glädje!


Lunchpromenad i solen

Fick lite solljus till livs på lunchen idag


Årets isdjur/fågel

Vitryggad hackspett står för årets iskana i stadsparken i år. Barnen provåkte den i fredagskväll.


Ispromenad/skridskoåk

Idag blev det en frisk promenad ut till Gråajälören med vänner. Elias passade på att åka skridskor samtidigt. Efteråt unnade vi oss varm choklad och morotskaka på Un:ik på Porsön. Samma koncept som för två veckor sedan, ett bra koncept!


<3

Kärlek till alla, alla dagar men lite extra idag. Ha en fin Valentinsdag!


Tulpaner

I lördags hade jag fina vänner på lunchbesök. Fick fina tulpaner av dom. Jag bjöd på jordnötskyckling och choklad fondant med glass. Det var en varm och glad eftermiddag.


Linslusar

Bild upphittad på Innan krogen. En av de få gångerna jag befinner mej på Olivers råkade jag fastna på bild, med Caroline.


Livet!


Note to my self


Dagens ispromenad


7 viktiga komihåg:


RSS 2.0