Första adventspyntet på plats!


🌟



Skyltsöndag

Idag hann vi med skyltsöndag innan vi åkte tillbaka till Luleå. Det var precis som förr bortsett från att snön saknas.


Morfars gård

Nögärs(Nygården) morfars gård där jag varit mycket under min uppväxt. Många roliga minnen har jag därifrån.


Hipp hurra för mamma idag!

 

Idag fyller lilla mamma år. Det firade hon med blodpaltsmiddag till allas glädje. På det tårta och kaffe. Rejält fredagsmys.


Finbesök <3


Bra att komma ihåg


Det händer så fort

Igår förmiddag fick jag ett skärrande besked från Elias skola. Han hade ramlat från ett träd och slagit i huvudet och var på väg till Sunderbyn i ambulans. Allt blod försvann från ansiktet på mej och jag kände mej otroligt maktlös. Slängde mej i bilen och körde till sjukhuset och mötte upp ambulansen. Sen blev det undersökningar och röntgen och en del väntan innan han fick åka upp på barnavdelningen för observation. Senare blev det även magnetröntgen. Alla undersökningar visade att det inte var någon skada på skallen eller nacken. Vilken lättnad!! Vi fick vara kvar på barnavdelningen till på kvällen för observation innan det var ok att åka hem. Elias kom undan med lättare hjärnskakning och hade otrolig tur med sej. Känslan när samtalet kom och den oro jag kände är obeskrivligt hemsk och jag hoppas jag slipper vara med om det igen...


2 1/2 vecka kvar...

...till nästa tatuering. Som jag har väntat! Fast det har varit bra att det tog tid och att det blev hos samma tatuerare som gjorde mitt lejon. Motivet är nu genomtänkt och helt solklart. Bild utlovas ;)


Skön söndag

Middag med vin och bio på fredag, lunch med fina vänner och lite nyttoshopping igår plus en hel dag idag framför mej. Ta hand om hemmet och nära och kära står på programmet efter frunchen. Det är skönt med helg! Tid för avkoppling och eftertanke och återhämtning inför ny vecka med nya möjligheter.
 

Theo och jag

Igår fick jag äran att vara barnvakt till Theo. Det var verkligen kul att umgås med honom på egen hand. Vi hade båda en trevlig kväll och han var nöjd hela tiden även om han blev trött. Känns fantastiskt att få en egen relation till barn som inte är "mina" men ändå nära. Lycka och rikedom!


Jul

Nu börjar julkänslorna komma. Kan bero på snön som föll i morse eller mörkret på eftermiddagen. Jag kan nog inte hålla mej så länge till innan kartongen tas fram och stjärnorna hängs upp. Längtar...


Snart är det dags för del 2

En av nutidens mest storslagna kärlekshistorier: the Twilight Saga, Breaking Dawn part 2

:)


Palt!

Trots vilodag blev det palt till middag. Så länge sen vi åt det. Mjum gott!


Tacksam idag


Vilodag

Idag söndag blir det till att vila. Jag måste mota bort förkylningen som pågått en vecka snart. Vaknade i måndags med hemskt halsont. Sen dess har jag varit hes men inget snorig. Snoret har kommit nu istället men inga mängder så jag tänkte att jag vilar bort snuvan idag. För i morgon är det yoga och då ska näsan vara andningsbar.

Vi har startat dagen med frunch och tända ljus, mysigt. Eftersom vi firade pappa igår så kan vi vara inne större delen av dagen. Jag och Elias vill säga, för Linnea har precis gått iväg till kyrkan för konfirmationsläsning och sen vidare för arbete med reklamen. Hon är så duktig! Det är så bra att hon lär sej att tjäna egna pengar som hon sen gör vad hon vill med.


Sant!


Livet


Syster

Nyss hemkommen från syster ysters kalas. Gott fika, livligt prat, skratt och värme. Fredagsmys helt enkelt!


The Game is on


<3

Världens finaste ungdomar! Kärlek!


Ett ljus till alla dom...

Vet att Allhelgona var förra helgen men jag väljer ofta att tända ljus för mina nära och kära även andra dagar. Som idag, tänder jag ett ljus för min pappa och min mamma. De är fortfarande i livet men jag har i dagarna påminnts om att de inte alltid kommer att vara det.


Snart helg

Har haft en effektiv eftermiddag idag. Efter middagen var det dags att bege mej till tvättstugan för de senaste veckornas tvätt. Sen iväg o helghandla, hem och städa, diska och hänga tvätt. Så nu sitter jag med en balja te och fixar helgnaglarna och lyssnar till Elias prat med polarna på xBoxlive när de spelar MW3. Blir skönt med helg snart...


Ny bok

Har fått mitt nästa steg mot Healing.. Spännande!


Bra motto!


Halloweenkalas!

Igår hade Elias och hans bästis ett försenat kalas med några av sina kompisar. Vi föräldrar passade på att ha en liten fest samtidigt. Killarna klädde ut sej och drog ut på Trick or treat. De kom tillbaka med massor av godis nöjda och glada. Vi hade en jättetrevlig kväll med många skratt.


Livet!


RSS 2.0