Planer

Den här veckan har jag planerat att göra klart i Elias rum och städa upp och göra fint på balkongen. Sen ska vi göra karriär på Tradera för att bli av med lite saker som inte används. På kuppen tjänar barnen lite extra pengar. Perfekt! Men börjar veckan med marknad på Furuparksskolan med Elias. Längtar efter barnen nu.

Så där!

Nu är slutrapporten till webbutvecklingskursen inlämnad och klar. Känns otroligt skönt att avsluta kursen nu och kanske få lite mer tid över för roligare saker som fotografering, läsa och kan hända starta upp med lite jogging på Ormberget. Och så kom ju sommaren nu också :) Bara att invänta betyget på kursen nu då...


Hoppsan!

Nu när jag ändå är igång så bjuder jag på ytterligare några bilder:



Visst gör det ont när knoppar brister






Sneak peak

Här kommer de första alstrerna med macrot:


Tussilago


Blåsippor



Krokus

Håll ut!

Ojoj nu är det länge sedan jag hade tid att blogga. Mycket har hänt senaste veckorna och bloggen har blivit lidande. Jag har varit till Stockholm på kurs, firat en 70 åring, tapetsering av Elias rum och samtidigt håller jag på med att slutföra min projektsida i webbutvecklingskursen. Så efter söndag, när den ska vara inlämnad, ser det ut som att jag får mer tid över till att blogga och framförallt gå igenom mina fotografier som jag tar med det nya macroobjektivet. Jag kan säga att jag är mycket nöjd med resultaten. Så håll ut, jag slutar inte att blogga.


Mer fåglar

Idag åkte jag och Jesper, systersonen, ut för att fota fler fåglar. Denna gång blev det tranor som fastnade på bild. Svanarna hade flyttat på sej oturligt nog.










1 majtåg

..i modern tappning.









Rätt så maffigt var det att se dom köra förbi. Det tog minst 15 minuter och då hade inte alla passerat.


RSS 2.0