Saknar

 
Nu är det bara en dag kvar tills barnen kommer men jag saknar dom verkligen. Även om jag har fina vänner att umgås med när de är borta så är känner jag ändå alltid en längtan efter dom. Den här veckan ska de bara vara till på fredag för vi ska byta veckor på grund av Henriks arbetstider. Nåja vi hinner ändå vara tillsammas och de kommer tillbaka på måndagen igen. Längtar till i morgon...

Kalas x 2

Har precis kommit hem efter helgens andra kalas. Mätt och belåten. Idag var det kollegan Stina som firade 40år med öppet hus. Fyra olika tårtor bjöds det på och smörrebröd. Mycket gott.
Igårkväll firade jag Josefins födelsedag med fika och gokaffe a la PerJohan. Skön kväll var det.
Nu blir det lugn kväll med film hemma på schemat. Måste bara vila lite först...


Sovrummet

En ljusslinga med pioner pryder nu sin plats på sänggaveln. Jag är så nöjd!


Snart helg

Om några timmar är det dags att ta helg. Det har varit en bra vecka med rätt mycket i görnignen på jobbet. Vi rustar oss för att kunna sätta betyg så småningom...intressant arbete men tidskrävande. Hemma har jag börjat fixa i sovrummet och göra lite mysigare. Är så nöjd med resultatet hittills. Ska bara upp med andra gardiner och byta mattor plus en inredningsdetalj till så är det klart. Helgen blir lugn och jag ser fram emot att se vad den har att erbjuda.


Rest in Peace Timo <3

Igår lämnade en stor personlighet oss här på jorden. Älskade Timo lämnar ett stort tomrum efter sej när han gick vidare. Han kom att bli som en familjemedlem precis som en människa. Jag kommer att sakna hans glada bemötande och outtröttliga slickande. Nu får han springa fritt i hundhimlen och jaga tikar och bada hur mycket han vill... Tänker på Timos matte och husse idag. Timo för alltid i mitt hjärta <3


Underbart!

Det är otroligt skönt att yoga. Ett bra slut på dagen. För varje gång känner jag att jag gör framsteg, omän små... Harmonin inom mej ökar i takt med att jag blir starkare, smidigare och får bättre kondition. Bara fördelar :)


Nagelfix

Tog mej tid för att ta hand om naglarna, både på fötterna och händerna, ikväll. När vi var i Stockholm fick jag tips om en superbra fil från Lindex av Laila som är expert på naglar. Så länge jag har kännt henne och det är i över 20 år, har hon varit min förebild när det kommer till naglar. Resultatet blev bra och nu har jag även fina tånaglar när jag är på yogan ;)


Söndagsespresson

Sovmorgnar, långa frukostar, film och mys med barnen har varit en stor del av helgen så här långt. Det var välbehövligt efter de senaste veckornas jobb och resande. Idag blir det till att ta hand om hemmet, städ och tvätt, så att jag har ro att koppla av på kvällarna under veckan som kommer. En tur till HM på Storheden med Linnea står också på attgöralistan idag.
 
Nä, nu är espresson tom och tryffeln uppäten så det är bara att hugga in!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Mammas blomma


Rallarrosor

 
 
 
 
 
 

Fin torsdag

Det var en mycket bra dag på alla sätt och vis igår. På jobbet hade jag en mycket lyckad lektion i mina ögon. Det är såna gånger jag verkligen känner att jag har valt rätt yrke. Direkt efter jobbet åkte jag till Yoga centrum för ashtangayoga. För varje gång känner jag att jag lär mej nåt nytt och utvecklas hela tiden. Efteråt känner jag mej så skön i kroppen och sinnet. En härlig känsla.

På kvällen unnade vi oss blåbärspaj tillsammans med fina vännerna Melina och Josefin och lillTheo. I ljusens sken hade vi en mysig kväll.

Nu ser jag fram emot en oplanerad helg tillsammans med barnen. Hoppas kunna sova lääänge...

 
 

Läxförhör och ugnsfalu

En gammal klassiker, lite bortglömd dock, fick bli dagens middag. Ugnsfalukorv med potatismos. Gott var det! Sen blev det läxläsning med förhör på det. Nu lite shopping på HM.com av nyttiga saker ;) bla nya påslakan som ska matcha andra detaljer som strax dyker upp i sovrummet.


Dagens ord


Sant!


Nattklubbsbesök

Vi var inte enbart nyttiga i Björkliden utan hann och orkade även med ett besök i Rallaren.


Mer bilder..

Ripris

 

 

Björkfjäril

 

Nu vill jag åka hem!

 


Tur till Rombaksbotten

Caroline och vårat sällskap Ingegerd


Framme efter bara två timmars promenad

Ribbåtarna

Svårt lyckliga!


Rallarkyrkogården

 

 


Bilder från helgen


Torneträsk

 


It´s a sign

 


Silverfallet


Björkliden!

Helgen som gått har jag och kompisen Caroline varit iväg till Björkliden med 40 andra kommunanställda. Bortsett från den långa bussresan har det varit en kanonbra helg. Promenader i vacker miljö, tur med ribbåt, god mat och mycket skratt.

 


Tisdagsmys med Theo..och hans mamma

Efter middagen åkte jag in till stan för att få en dos babyharmoni. Lille Theo, nu två månader, visade sej från sin finaste sida. Nysoven och mätt deltog han i det vi gjorde, på sitt sätt. Det är verkligen nåt speciellt med småbarn. Det är ett lugn och ett ljus över dom som vi vuxna borde anamma oftare. Jag är så tacksam att få delta i Theos uppväxt.




Stockholmsweekend

I helgen var det dags för vår reunionresa till Stockholm efter ca 17 års uppehåll. Vi är de fyra vännerna sedan lärarutbildningstiden. Åren har satt sina spår på oss men på insidan är vi rätt så samma som förr. Det blev en skön helg med skratt, god mat och turistande.


Kundalini och fotboll, bra mix på en onsdag

Började med harmonisk yoga efter en gräsligt full dag på jobbet. Med lugnet inom mej var det sen dags för fotbollsmatch på Herstö IP. Det blev vinst för LFC! Nu ett hett bad innan kvällsfika med bästa barnen.


Helt rätt!

Gjorde debut på riktig yoga på Luleå Yoga Centrum idag. Ashtanga blev det. Efter ca 15 min kände jag svetten bryta ut och i slutet var jag till och med anfådd. Helhetsintrycket är att det är precis den träning jag behöver nu. En skön trötthet infinner sej i kroppen efteråt.


Balkong i höstskrud

Så fort september börjat välkomnar jag hösten på balkongen:


Skogspromenad

Började dagen med en power walk i skogen kring Ormberget. Drygt 7 km blev det innan det var dags att göra mej klar för fika på stan med en god och fin vän. Många kloka saker och svar kom fram. Jag är förundrad över hur allt faller på plats och hur människor dyker upp när man behöver det som bäst. Känner oerhörd tacksamhet över alla fina vänner jag har i mitt liv. Tack! <3


RSS 2.0