Harmoni

Efter en vecka fylld med aktiviteter blir det skönt att stänga av intrycken och njuta av harmonin som råder i mitt hem.


Renfana

När jag var hem till Överkalix i början av månaden blev det blomfotografering. Bland annat denna renfana.


Konfirmationsbilder

Ikväll har jag gått igenom de få bilderna jag tog på kusinernas konfirmation:
 
 
 Linus
 
Jesper
 
 
"Fix you"
 
Mormor och farmor med grabbarna
 
Familjen Johansson/Rönnebrand
 
 

Kvällens promenad

Efter Elias fotbollsmatch med vinstresultat passade jag på att ta en promenad runt sjön. Det blev dagens andra. Känns skönt att vara igång med motionerandet efter sommarens lata dagar. Idag har jag även tecknat medlemskap på Yogacentrum. Ser fram emot träning för både kropp och själ i höst/vinter.


Ny vecka..

...nya möjligheter! May Lord bless our week, som Paulo Coelho skriver i sin logg på måndagar. Efter lämning av älskade barnen blev det måndagsmys hos Melina och Per med Theo och Josefin. Gott té och chokladrutor ala mörk choklad fick vi till livs. Till en början var Theo lite högröstad men efter lite lirkande somnade han i min famn. Jag är så tacksam över att få låna honom och känna babydoften igen. Dock känns det att det räcker med lån. För min del är det egna barnafödandet över. Bara att invänta barnbarnen...om mååånga år.


Konfirmation

Idag har jag närvarat vid systersönernas konfirmation i Örnäskyrkan. Det var en stämningsfull och modern ceremoni. Helt i tiden. Stolt moster är jag över de mogna tonåringarna, Jesper och Linus


Fullt i soffan

Igår fick vi återigen besök på kvällen. Syster yster med delar av familjen. Först dök Klara upp och sen föräldrarna. Det var kul. Vi såg filmen LOL , egentligen en ungdomsfilm men jag tyckte den var mycket bra. Handlade om en tonårstjej och hennes liv och relation till mamman. Kunde känna igen känslan mellan mor och dotter som återgavs i filmen. Klart sevärd för alla åldrar.


Finbesök

Igårkväll fick vi besök av fina Theo...och hans föräldrar. Det var över en vecka sen jag såg honom sist och då åt och sov han mest. Han hade verkligen vuxit till sig. Fått mer hull och en vaknare blick.


Blommar än

Mina älskade orkideer blommar än. Sista knoppen slog ut igår.


En ny era börjar i mitt liv

I veckan anlände min iPhone och i och med det vänder jag blad i mitt mobila liv. Det känns som att jag levlat upp en nivå. Jag har för ca två år sedan skräderat hur jag vågar vägra iPhone..men nu har jag insett att jag inte kan stå emot längre. Jag är inte sämre än att jag kan ändra mej... En av många fördelar är att jag lättare kan blogga och dela med mej av mina instagrambilder här. Dock får jag nog gå en kurs hos Linnea i hur man använder den ultimatast ;)



En månad har gått

Tog en månads semester från bloggandet. Den vanliga semestern har tagit slut och jobbveckorna har satt igång med allt vad det innebär. Efter nästan sex veckors underbar ledighet var jag redo att hugga in på de nya kurserna och sätta igång planerandet för hösten. Så här långt känns det ut att bli en bra termin för mej och mina elever. På luncherna har vi återupptagit promenad runt sjön och har fått upp tempot till power walk. En bra rutin som ska hålla i sej.

Jag har inte slutat fotografera men har inte haft tid och inspiration till att gå igen bilderna. Sparar det till dagar med sämre väder eller mörkare tider. Så ge inte upp på mej, det kommer alster...


RSS 2.0