Nära nu

Nu är det bara några timmar innan det är dags för min semester att börja. Blir ofattbart skönt! Firar semesterstarten med att gå på Ice Age 4 med barnen och syskonbarn i olika åldrar. Sen bär det av till Piteå i morgon för Summer Games(fotboll). Kul blir det! Efter helgen ska jag sen bara njuta av ledigheten och är det kallt väder blir det perfekt att putsa fönster och städa tex skafferiet eller någon annan del av mitt hem som blivit bortglömd under vintern. Är det solväder blir det stranden. Bullar ska bakas hur som helst så att det finns till eventuella picnickar. Känns bra :)


Glad midsommar till alla!

Senaste veckorna har varit lite hektiskt på jobbet innan alla betyg är satta och planering för nya kurser till hösten. Nu är det bara en knapp vecka kvar för mej att jobba så jag ser ljuset nu. NÄmner inget om vädret som varit hittills i "sommar" men önskar mej sol o värme till den 29 juni.

Önskar härmed alla mina följare en fin midsommar med mycket glädje, god mat och kärlek!
Kram!
/Maria



Skogspromenad på Vännäs














Högvatten

När jag var hem till Överkalix för en månad sedan var det rejält med högvatten. Nu har det förhoppningsvis blivit lägre.














Stentrav?

Den här blomman har jag vuxit upp med i Överkalix. Den blommar ofta till morsdag. Nu är frågan: Vad heter den? Det jag vet är att den tillhör samma släkt som sandtrav men jag kan minnas fel...








Linnea 14 år!

Idag är det 14 år sedan Linnea kom till världen. Hon är den bästa och finaste dotter man kan önska dej. Det är ett privilegium att få vara med och se henne växa upp. Jag är så stolt! <3

Promenad på udden




Med Josefin, Linnea och Timo







Pappa


Den 20 maj fyllde min älskade pappa 76 år. Igår fick han pacemaker insatt och får därmed en nystart i livet. Jag är tacksam för det. <3


Blommor till jubilaren









70-årskalas!

För några veckor sedan var det dags för 70-årsfirande av BP, min mosters man. Här kommer några bilder från släktkalaset (som slutade med att Linnea fick en saltpinne i örat och avfärd mot jourcentralen i Luleå). Hoppas släkten godkänner att jag lägger ut dom här... Men jag är stolt över dom och känner att de ligger mej varmt om hjärtat och vill visa omvärlden det... <3 sen är det några jag inte fick fast på bild som jag känner lika mycket för :)


Jubilaren!

och värdinnan



Storasystrarna


Ungdomarna




Morbröder



Tårta!





Nära nu

Nu har jag äntligen hunnit med att gå igenom bilderna från de senaste veckorna. Kommer inom kort att publicera dem här.

Nu är Elias rum klart med undantag från fönsterlampan som är hos farfar för omgörning av elen. Både Elias och jag är nöjda med slutresultatet. Och nu ligger en del av hans lego ute på Tradera. Idag har jag även hunnit med att handla plantor till balkongen så det blir nästa projekt. En hel månad senare än förra året. Väntar på sommaren.

Veckan som gått har barnen varit drabbade av nån form av magsjuka och morfar inlagd på lassarettet. Men nu är de alla tre bättre så jag kan slappna av. Pappa/morfar väntar på en pacemakeroperation den här veckan och vi håller tummarna för att den blir lyckad.



RSS 2.0