En vecka senare.

En vecka har gått sen jag fotade längs norra hamn. Isen har nu lagt sej och lite mera snö har fallit. Bilderna är fotade under min morgonpromenad runt udden i söndags. Med fokus på träd och detaljer. Solen håller på att stiga upp över staden.



























En bra helg...

...som vanligt. Började helgen med klassbad med Elias klass. Jag stod för fotograferingen. Kändes jobbigt att blöta ner min nya frisyr :) Vi fick besök av kusin Linus på kvällen och såg filmen "A christmas carol". Fick lite julkänsla och budskapet om att även den bittraste männsikan kan förändras kändes fint.

På lördagen tog vi en shoppingtur på stan. Kom hem nån timme senare, alla tre nöjda med inköpen. Svårt att säga om Elias var nöjdast med sitt PSP-spel eller jag över Linneas nya mössa. Resten av dagen gick åt till att lära känna min nya mobil. Känner mej redan som en sann Androidmänniska ;) :)
Bjöd Josefin på LCHF-middag, Currykycklinggryta, nåja hon fick lite ris till också.

Söndagen inleddes med sol som jag njöt av under promenad runt udden medan Linnea simtränade.
Farsdagmiddag blev vi bjudna på, hos Henrik och Anita, så barnen kunde fira sin far. Gott! Är tacksam för vår harmoniska relation. Och framförallt glad över att få stryka mjuk babykind än en gång.

Far o son. Rätt lika...





Bästa vänner. Timo på besök.



Storasyster occh Lillebror.



Stolt "bonusmamma"



Ett ljus för alla dom...






Allhelgona

Lite bilder från min stadspromenad i Luleå, Allhelgonadagen. Mulet med snö i luften men ändå stämningsfullt, vindstilla och fint. Gick efter Norra hamn och bort till kyrkogården.

















Fridfullt på kyrkogården








Lördagsfrukost

Sitter o njuter av snön som fallit. En lugn o skön lördagförmiddag, frukost framdukad. Yoghurt utan tillsatser, ägg och vitt té. På det en kopp kaffe med en liten chokladtryffel. En bra start på en bra dag.


Dagens fynd

Är så nöjd med mitt inköp på Systembolaget idag. Lyckades få tag på den sista flaskan, för tillfället, av årets årgång av Blossa glöggen. I år vit och smaksatt med saffran. Mmm blir en favorit innan jag ens smakat den. Bara flaskan är en fröjd för ögat. Toppade inköpet med Dufvenkroks röda glögg med kakao i. Jag avnjuter helst glöggen kall, till god choklad. Extra juligt blev det när snön nu har lagt sej i ett tunnt täcke på marken.
Kan bara hoppas på sol för i morgon.









Min arbetsplats

Har gjort ett försök att få det lite trivsammare på jobbet. Några blommor från växtriket, stenar från Björkliden, bilder på barnen och lite värmeljus var allt som behövdes. Nu känner jag mej som hemma på jobbet. En bonus är att jag, sen jag flyttat till fönsterplats, numera har utsikt över parkeringen och min bil. Kan då hålla koll så att ingen lutar sej eller röker vid den.








RSS 2.0