Jan. 31, 2013


Oväder!

Igår var det ett ruskigt oväder. Norrland från sin sämsta sida. Såna dagar är jag glad över att bo i lägenhet.


Var sann mot dej själv!


En magisk värld!

I lördags när jag var och hälsade på pappas sambo fångade jag dessa magiska bilder med mobilen. Önskar jag hade haft med systemkameran..


Kursstart!

Idag har äntligen kurserna satt igång och eleverna ramlar in. Det känns kul och spännande med nya elever och nya rutiner. Jag påminns om varför jag jobbar som lärare. Det här blir en bra termin!


Jan. 21, 2013


Jan. 17, 2013


Tjuvstart!

Fick ett plötsligt sig efter semlor trots att det är en månad bort. Så (förlåt moster I) sagt o gjort efter middagen idag slängde jag ihop en deg. Det var himmelskt gott!!(men inte lika goda som mosters) ...och vi somnar proppmätta i kväll.


Finbesök

Ikväll har jag haft finbesök av Theo, Josefin och Melina. Te, scones och klokheter fick vi till livs. Skönt att surra av sej om ditt och datt.


Favorit


Välkommen älskade sol!


Jobbvecka

Kan sammanfatta veckan som gått med: yoga, harmoni, jobb(mycket jobb), umgås med nära/kära vänner och skumbad o rökelser :)
Jag är helt slut efter första jobbveckan men mest för att jag avslutade natten mot fredag med att sova ca fyra timmar och klev till sist upp och gjorde lite lätt yoga till meditativ musik och rökelse. Så ändå en bra start på dagen men tog ut sin rätt på eftermiddan..
Nu ser jag fram emot en helg med mer vänner och harmoni och vila!


Sant


Vackert

Just nu är träden frostigt vackra. Hoppas det stannar kvar...


I ljust minne bevarad

Strax innan tolvslaget tände vi på tre kinesiska lyktor och skickade upp dom på himlavalvet till minne av pappa/morfar. Snabbt steg de upp bland alla vackra stjärnor. Så fridfullt och vackert.


Jan. 05, 2013


God morgon bloggen!

Njuter av sovmorgon och lugnet före dagens rusch. Idag blir det till att städa bort julen och välkomna ljuset. Den lilla extratiden med ljus per dag tycker jag mej redan ana. Speciellt igår när det var sol. Härligt!


Lyxliv

Den här veckan har verkligen varit/är lyxig. Jag är så glad att jag tog semester för att få ett längre jobbuppehåll. Dagarna har haft en lugn lunk där vi börjat med sovmorgon, frunch och sen mellandagsyoga för min del. Luleå yoga centrum anordnar fördjupningspass där vi går grundligt igenom varje position. Phuu börjar kännas i kroppen fast på ett bra sätt. Resten av dagen har vi ägnat åt att umgås och se på film. I år blev det X-menfilmerna som vi plöjer igenom. Idag blir det en sväng på stan, efter min yoga, med barnen.

Jag behövde verkligen stänga av jobbet och allt annat som ska genomföras, för att ladda batterierna och få ny gnista. Börjar känna hur krafterna återvänder.


Jan. 01, 2013


RSS 2.0