Vilken fredag!

Oj, vilken maximal fredag. Började med fredagsfikat på jobbet, mandeltårta med vitchokladfluff och blåbär, supergott. På lunchen var jag en sväng till Tandlaget för att påbörja tillverkningn av min nya proslinskrona till min problemtand. Det var en ganska jobbig procedur men de är så professionella och förklarar vad de gör och är mån om att man har det bra. Efter lunchen hade vi friskvårdstid på jobbet, stavgång i Ormbergsbacken. Kul att få lära sej lite mer teknik och maximera träningen. Det kändes lyxigt att träna på arbetstid dessutom.

Sen bar det av hem och duscha och vila en kort stund innan det var dags för Linnea, Elias och Eric att hälsa på under tiden Henrik var på sin simträning.(Tack Anita för att du var på festligheter!)Vi åt först deras medhavda lasagne till middag. Gott! Efter det var jag och barnen själva med Eric i 1 1/2 timme utan problem. Vi lekte med Duplolegot, dinosaurierna, tittade på lamporna och åt persika. Jag är så glad att det gick så bra, han var så lugn med att vinka iväg Henrik och trygg med oss. Vilken lycka!

När barnen och Henrik hade åkt tog det inte lång stund innnan mina tjejkompisar dök upp för fredagsmys i höstmörkret. Vi hade en jättetrevlig kväll med både skratt och tårar och mycket surr. Jag kom mej i säng vid tretiden nöjd och med en behaglig känsla i kroppen efter en helt otrolig fredag.

Jag känner mej så lyckligt lottad om har så många fina människor omkring mej. Stora som små. Och jag förundras över hur allt faller på plats och ordnar sej till det bästa. Jag älskar livet!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0