Nöjd!

Oj, vilken bra utnyttjad helg! Vi har hunnit med mycket och olika saker. Barnen tog bussen till Anita efter skolan och åt tacos och jag började helgen i fredags med en After Work på jobbet. Det blev en trevlig och lyckad tillställning. När vi sedan hämtade upp barnen på Paddelvägen slumpade det sej så att det var efterrätt på gång. Fick en mysig stund med Eric samtidigt. När vi åter var hemma såg vi på en gammal klassiker, "Top gun", med Melina ochn Kvist. Tänk att den filmen fortfarande är bra...och Tom Cruise lika snygg.

Lördag blev det lite sovmorgon och sedan bar det iväg till Haparanda och IKEA. Började rundan med köttbullar. Vi hittade allt vi behövde och servetter och ljus också förstås. Jag hann även in på Iittala och fyndade på deras rea. Vi avslutade dagen/resan hos Eskil och Barbro, barnens gudföräldrar, med god middag och trevligt prat. De bor alldeles vid havet i Haparanda skärgård. En idyllisk och idealisk plats att bo på. Väl hemma senare på kvällen satt vi mest i soffan och pustade ut och kände oss nöjda med dagen.

Söndag blev en hemmafixardag. Diskade, städade men framförallt monterade inköpen från IKEA. Linnea fick en spegel och två tavellister uppsatta. Elias nya gardiner och krokar. Tog tillfället i akt och bytte gardiner i köket och satte fram nya ljuslyktor. Har svårt att avgöra om jag är mest nöjd med köket eller de nya skålarna och fatet till vardagsrummet. Vi var alla tre väldigt nöjda med våra uppfräschningar. Nöjda med helgen bänkade vi oss i soffan kl åtta för "Solsidan". Enda nackdelen är att avsnitten är för korta.

Nöjd med helgen helt enkelt!











Kommentarer
Postat av: Linnea

Härlig vecka det var :) <3

2011-01-25 @ 19:00:00
Postat av: Anonym

Jo, som alltid! :) <3

2011-01-26 @ 13:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0