"Julledigheten"

Nu har en veckas julledighet snart passerat. Det blev lite ändringar in planerna eftersom Elias blev förkyld med ordentlig snuva. Vi hade tänkt åka slalom och bada och vara ute men istället blev det sköna och lata dagar inomhus. Så här i efterhand kan jag se att det var vad vi behövde... Det är ofta något vi har inplanerat eller något som ska göras under de vanliga helgerna så vi glömmer bort att bara vara. En annan positiv sak är att vi nu hunnit inviga vårat nya xBox 360 Kinect och Elias interagerat med sin kompis via liveplattform i ett av spelen. Coolt att kunna prata via headset med en person som sitter någon annanstans i världen. Vi har även roat oss med vanliga spel och film.

På trettondagen kände jag att det var dags för julpyntet att förflyttas till förrådet. Det är trevligt att ta fram julsakerna och göra fint men det är även skönt när man får ta bort det. Känner att börjar bli dags för en bukett tulpaner snart...

Trots att vi mest har varit hemma har vi ändå träffat folk. Vi har haft besök av kusinerna, Jesper, Linus och även Klara var och varannan dag. Kul att de kommer och hälsar på själva och tar sej en promenad hit. En dag kom vännen Marika och hennes dotter förbi på "julfika" (fast julen var undanstökad) skönt att sitta ner o prata om livet o annat. Igår var Cissi och Jonny förbi på kaffe och på kvällen kom "gänget" förbi på "häng". Blev en blandning av surr, fika, Kinect och sällskapsspel innan det var dags för oss att komma i säng i någorlunda tid för att vända tillbaka dygnet innan måndagen är här. Dock under vissa protester från delar av besökarna som gärna suttit hela natten ;)

Ser fram emot att börja en ny termin inom kort. Blir mycket arbete med att starta upp grupperna plus att vi ska börja med Office 2010. Får en egen kurs på tisdag i 2010. Kul att själv sitta i skolbänken!

Så med lite vemod men mest med förväntningar på ett nytt arbetsår spenderar jag min sista lediga dag i hemmets lugna vrå och tittar ut på snöyran utanför fönstret och inväntar dagens promenad. Sparar denna lediga vecka i  minnet och går vidare...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0