Bilder från påskafton

 

 

Meteoritkratern


Påskafton

Kypas skotercafe var vårt huvudmål i lördags men hann med att vara upp på några berg och testa framkomligheten med min skoter. Både skotern och jag fick väl godkänt ;) takterna finns kvar. Avslutade med lunch på ett av bergen och tittade på en meteoritkrater innan vi åkte hemåt. Nöjd! :)


Mar. 30, 2013


Långfredag, hade gärna fått vara längre...

Team Lynx, tur runt Niivabäcken, Brändbergskojan, god mat och tipsrunda(som jag vann) plus sol och skoterkörning. Perfekt dag ute i friska luften!


I mitt rätta element!

Det här är verkligen en av de saker jag gillar mest att göra. Visst är slalom kul men inte många saker som slår skoterkörning.


Djurliv i Pojmis


Påsklov!!! Eller åtminstone påskhelg...

Hann med en kortare sväng med skotern i eftermiddag. Pojmis tur och retur. Och gjort upp körplaner för helgen. Redo för lite skoter!!


Mar. 28, 2013


Mar. 28, 2013


Glad påsk!


Lovely day!

Wohoo! Nu är det bara en dag kvar tills det bär av uppåt för en långhelg med skoterkörning. Ska göra lite inköp idag på Storheden så vi är rustade för utelivet.


Mar. 26, 2013


Mar. 25, 2013


Mar. 25, 2013


Påskväder

Just nu längtar jag grymt mycket till påskhelgen med skoterkörning och uteliv. Och väderprognosen ser lovande ut så här långt...


Tjejmiddag

På kvällen var det dags att byta slalompjäxorna mot klackeskorna för fintjejmiddag hos Melina. Hon hade styrt upp en trerätters med fantastiskt god mat och olika drycker. Allt från mojito till mandel likör. Mycket bättre än på restaurang. Och såå gott. Dock var inte skorna på så värst länge ;)


Storklinten

Åkte iväg till Storklinten igår och åkte slalom. Solen sken från en nästan molnfri himmel och bara några minusgrader. Helt perfekt! Dessutom var det inte så mycket folk så ingen kö till liften. Kul åkning och gott fika i solen.


Tenta i aulan

Avslutar veckan med att vara tentavakt åt socionomprogrammet uppe i aulan. Tidigare har de skrivit på kvällstid så den här gången hade jag tur som får sluta i normal tid inför helgen.


Fredag


Påsk på g

Bestämde mej hastigt att påskpynta trots att vi inte blir hemma över påsk. Kände att jag behövde liva upp med lite färger hemma. Ett besök på Blomsterlandet och en kvart senare var de fixat!


Att släppa det förflutna...


Woohoo!!

De två senaste nätterna har jag sovit helt underbart bra. Visst vaknar jag till som vanligt men somnar om direkt. Jag har förbud på att kolla vad klockan är och får absolut inte gå in på mobilen och tex kolla facebook och instagram på natten. Det kan gott vänta till på morgonen :P
Hoppas det här håller i sej nu... :)



Kom ihåg! :)

En påminnelse till mej själv ;) ...inte för att jag har svårt för att le


Mind, body & soul


Follow your heart


Mar. 19, 2013


Lyckan är total!

Idag blev köpet av skotern av. Jag och Linnea åkte upp till Överkalix för att göra affär. Vi hann med en provtur innan det var dags att hälsa på mamma en sväng och sen tillbaka till Luleå. Direkt jag drog på gasen spred sej ett leende i hela kroppen. Underbart! Vilken lyckokänsla. Tänk nu äger jag en egen skoter. Det var på tiden, som min syster sa. Tack Freddy! :)


Det är min tur nu


Jippie!

Efter velande fram och tillbaka i snart två veckor har jag äntligen bestämt mej för att köpa skoter. En Lynx Ranger 550 -08 blir det. Tänkte först vänta till nästa vinter men när en vän skulle sälja sin blev jag grymt sugen. Och med påsken i antågande kunde jag inte stå emot suget. Känns otroligt kul att det blir av efter 6 års uppehåll. Hoppas takterna sitter kvar.


Tankar solenergi!

Vi är några på jobbet som passar på att komma ut på lunchen o promenera, få lite motion och framförallt få solljus! Underbart! Dessutom hinner vi surra av oss om sånt som är på tapeten för stunden.


Lånat från LYC (luleå yogacentrum)


Takida!

I april blir det äntligen av att se Takida. Kom mej inte iväg när de var i Kalix så har väntat att de skulle komma igen. Så nu ska jag o Caroline gå o se dom. Det blir så kul!


Mar. 11, 2013


Skoter

Igår var jag och provkörde en skoter jag är intresserad av. Skotersuget blev inte mindre om jag säger så. Jag har bestämt mej för att återuppta det intresset igen efter flera års upphåll. Så inom ett år är jag skoterägare är min plan sen får vi se om det går fortare än jag tänkt mej ;)


Nästa

Nu blommar nästa orkidee. Vet inte vad dom fått för sej.. Jag väljer att se det som att mitt liv blomstrar just nu :)


8 år

Idag är det 8 år sen jag gjorde min första tatuering. Jag är fortfarande lika kär i den som då när den var ny.


Kalas!

Imorgon fyller syskonbarnen Jesper och Linus 16 år. Dom hade kalas ikväll och bjöd på gofika. Stolt moster är jag :)


Vårtecken

På väg till jobbet hörde jag på radion hur de pratar om vårtecken. Tranor i södra Sverige. Tänkte för mej själv att här är det länge tills vårtecken börjar synas...


Förändringar


Mina favoriter :)


Mar. 03, 2013


Drömmar och mål

Senaste veckan har jag stött på olika folk som lever sin dröm och lever efter sina mål. Jag fick mej en tankeställare över vad mina drömmar är och vilka mål jag har. Jag kan känna lite grand att jag kommit av mej från vägen mot mina mål under en tid och att det är dags att ta tag i det hela. För även om mycket löser sej ibland på nåt konstigt sätt så måste jag själv göra aktiva val. Men det kan ju också vara så att jag inte varit redo tidigare och att saker och ting nu håller på att falla på plats... Så dags att fundera på vilka drömmar och mål jag ska hålla kvar vid och vilka jag ska utveckla!


Pullinki idag

Nypistade backar och korta liftköer gjorde dagen i Pullinki ski.


Mar. 01, 2013


Dagens promenad norrut skogen

Strålande sol och blå himmel lockade ut oss på en promenad med sparken.


Middag i Lappberget

Igår for vi med J, P-J och Theo och grillade middag i Lappbergskåtan och åkte stjärlapp i slalombacken. Vilken fart man fick i backen. Det blev en mysig och kul kväll.


RSS 2.0